Kæmper du med madstress?

Skal man styre uden om pasta, ris og brød, hvis man vil leve sundt?

Er faste godt for kroppen?

Findes superfood, eller er det en overdrivelse? Skal man vælge stenalderkosten eller blodtypediæten? Eller måske vegetarisk? Er flydende slankekure bedre end andre kure?

Det er en jungle derude.

Internet og medier flyder over med bloggere, influencere, kendisser og andre selvudnævnte sundhedseksperter, som har hver deres bud på, hvad sund mad er. Jeg kan godt forstå, at du har svært ved at finde rundt i den enorme bunke af madteorier – den ene mere indviklet end den anden.

Hvis du konstant forsøger at følge den seneste madtendens eller leve op til et absurd sundhedsideal, kvæler du din madglæde. Og så får du madstress.

Madstress er et forstyrret og unaturligt forhold til mad, hvor din sundhed er blevet en labyrint. Et minefelt, hvor bomber af dårlig samvittighed og skam eksploderer på daglig basis.

Lad en diætist hjælpe dig med at navigere

Sundhed meget individuelt, og sandsynligvis behøver du slet ikke at ofre pasta og kartofler. Som klinisk diætist stiller jeg gerne min viden til rådighed for dig, der har lyst til en snak om kost og ernæring. Hos mig kan du spørge om alt det, du er i tvivl om, og jeg ruster dig til at skille myter fra fakta.
Min rådgivning bygger på veldokumenteret og evidensbaseret viden. Viden, som kan hjælpe dig med navigere. Så finder du måske ud af, at det, der foregår på internettet, ofte er kostråd blæst helt ud af proportioner. Og at det, du troede var farligt, er ganske harmløst.

Sundhed er mere balance og færre restriktioner

Sundhed er ikke en konkurrence. Hverken med dig selv eller de sociale mediers perfekte billeder. Jo flere regler du sætter op for dig selv, jo sværere er det at overholde dem. Og der er 100 % chance for at skuffe dig selv.

Præcis derfor arbejder jeg ikke med regler, forbud og løftede pegefingre. Slankekure og kostplaner er slet ikke nødvendige for dig, og med min vejledning kan du finde madglæden igen.

Du skal kunne spise med god samvittighed og ikke tænke på mad som sundt eller usundt. Du skal kunne nyde al slags mad uden at føle skyld og skam.

Som autoriseret klinisk diætist er det min passion at hjælpe dig derhen, hvor måltidet er en oplevelse og ikke en kamp.