Kost i praksis

Inviter en diætist hjem til dig

Som autoriseret klinisk diætist er det mit speciale at vejlede om kost og helbred. Jeg sammensætter gruppeforløb og tilbyder også individuel rådgivning i egen praksis.

Men måske er det ikke lige det, du leder efter.

Måske ville det passe dig bedre, hvis vi sammen omsætter min vejledning til kost i praksis – hjemme hos dig.

Kostvejledning i dit eget køkken

Vil du gerne lave grove, grønne og nærende måltider til dig selv og din familie? Oplever du alligevel, at det kniber med at få gjort noget ved det?
Det er ikke alle, der har lært at lave sund mad. Og det er bestemt heller ikke alle, der har overskud til at bruge flere timer i køkkenet. Kogebøger fås i stakkevis, men efter en lang arbejdsdag, hvor sulte børn venter derhjemme, har de færreste mod på at kaste sig ud i noget nyt, helt uden en supervisor. Derfor ender det med hurtige løsninger, som sjældent er særlig sunde.
For hvor skal du starte? Hvilke sunde alternativer kan bedst erstatte de usunde fødevarer i dit køleskab? Hvad er bedst at spise i forhold til varigt vægttab, mere velvære eller et sygdomsforløb? Hvordan laver du sund mad, som børnene kan lide?
Lad mig hjælpe. Jeg kommer hjem til dig og viser, hvordan du sammensætter god og sund mad.

Konkret, brugbart, nemt

Når du ringer efter mig, slipper du for den praktiske udfordring, det er at skulle finde tiden til at komme afsted – du kan bare blive derhjemme.

Samtidig er det en fordel at stå med maden i det køkken, du kender. Du kan bruge alle dine egne redskaber, og vi kan snakke om opskrifter, indkøb, madvaner, opbevaring og holdbarhed i dine vante rammer. Det er trygt, og hele familien kan være med.

Hvis du tror, at et hjemmebesøg af en diætist er lige det, din sundhed har brug for, så kontakt mig i dag. Jeg glæder mig til at møde dig!