Hjælp til vægttab

Er du overvægtig ? - Så ved du også, at overvægten er tung at bære rundt på.

Den er tung, fordi samfundet har en tendens til at dømme dig som et svagt menneske. Den er tung, fordi du ikke kun bærer på ekstra kilo – du bærer måske også på sorg og skam. Og den er tung, fordi alle andre tror, den er så let at fjerne.

”Du kan jo bare spise lidt mindre. Du kan jo bare løbe en tur. Du kan jo bare… ”

Men hvis det var så let, havde du gjort det. For længe siden.

Du ved sikkert godt, hvorfor du er overvægtig. Og hvad du burde gøre anderledes. Sandsynligvis har du prøvet alverdens slankekure. Uden held. 

Ved du, hvorfor de ikke virker? Fordi slankekurer er firkantede og urealistiske. Efter ganske få dage er depoterne med motivation helt tomme – og lageret af Haribo er fyldt op. Igen. 

Og det eneste, du har tabt på 2 ugers slankekur …… er 14 dage.

ER DU KLAR TIL AT GØRE NOGET ANDET END DU PLEJER ?

Book et individuelt eller et gruppeforløb og udskift kure, diæter og forbud med varige livsstilsændringer – idag.

individuelle forløb

Mere info kommer snart

gruppeforløb

Mere info kommer snart

Er DU KLAR TIL AT GØRE NOGET ANDET END DU PLEJER ?

Hos Kostpraksis udskifter jeg kure, diæter og forbud med varige livsstilsændringer.

Som autoriseret klinisk diætist vejleder jeg med udgangspunkt i dig og dit liv. Sammen finder vi ud af, hvilke kost- og motionsvaner, der fungerer i din hverdag. Ud fra dine personlige mål sammensætter vi et forløb, hvor du taber dig i et tempo, som er realistisk og foreneligt med din aktuelle livssituation. Du får indgående viden om den mad, som du spiser, og effektive værktøjer til, når udfordringerne melder sig.

Lad mig hjælpe dig med at nå dit mål – og holde det

Vægttab uden fordomme

Hos mig møder du ingen regler. Jeg uddeler ikke forbud, og jeg dømmer dig hverken for dine tanker, vaner eller din livsstil. Du skal ikke have dårlig samvittighed i min stol. For mig er balancen vigtigere end idealet, og som klinisk diætist er jeg din erfarne rådgiver og sparringspartner gennem hele dit vægttab.

Jeg er her for dig, når du har besluttet at styre dit liv i en sundere retning, men ikke formår at vende skuden alene. Jeg ved, at du kan.

Min autorisation som klinisk diætist er udstedt af Sundhedsstyrelsen. Den er din garanti for, at mine råd og vejledninger er funderet i en solid og veldokumenteret viden om kostens betydning for sundhed og sygdom.

Mange private sundhedsforsikringer, herunder “danmark”, dækker helt eller delvist samtaler hos autoriserede kliniske diætister.

Vi er alle unikke, og har derfor brug for forskellig rådgivning.

Hos KostPraksis er du sikret en professionel og skræddersyet vejledning med udgangspunkt i din aktuelle situation, dine behov og dine personlige mål. Mange private sundhedsforsikringer herunder “danmark” dækker helt eller delvist samtaler hos autoriserede kliniske diætister.

Kostpraksis tilbyder personlige og individuelle kost- og diætvejledninger.

Samtalerne holdes i Karlslunde eller hvis du bor på Sjælland kan vejledningerne holdes hjemme hos dig.

Hos Kostpraksis får du hjælp og støtte til, at få opbygget og styrket de kompetencer og færdigheder der skal til, for at du kan ændre din sundhedsadfærd og ikke mindst fastholde nye vaner.

Min autorisation som er udstedt af Sundhedsstyrelsen, er din garanti for at mine råd og vejledninger, er funderet i en solid og veldokumenteret viden om kostens betydning for sundhed og sygdom.

En stor del af de slankekurer og diæter som vi bombaderes med er direkte usunde!

Kroppen kommer i underskud af nødvendige næringsstoffer, og de tabte kilo tages hurtigt på igen.

Vejen til varigt vægttab er derfor IKKE slankekurer men derimod en fornuftig justering af dine kost- og livsstilsvaner.

Mangler du hjælp og inspiration til en ny livsstil med varigt vægttab, mere energi og mere velvære, er Kostpraksis´ livsstilsforløb noget for dig. Forløbet består af et 12 ugers gruppeforløb efterfulgt af et personligt opfølgningsforløb.